ASIALAW 地区大奖
2019

Asialaw 于 5 月 30 日在港岛香格里拉大酒店宣布了 2019 地区大奖(Regional Awards 2019)的得奖者,而 MdME Lawyers 荣获了其中的「澳门年度最佳律师事务所奖」(Macau Firm of the Year Award)。

此次第二届年度 Asialaw 地区大奖旨在表彰各执业领域在为客户提供当地法律建议方面,具有杰出成就之律师事务所。

今年Asialaw在亚洲区内的 8 个执业领域、7 个产业以及25 个司法管辖区评选出顶尖的律师事务所。

Please note, your browser is out of date.
For a good browsing experience we recommend using the latest version of Chrome, Firefox, Safari, Opera or Internet Explorer.